fbpx
Møt vår nye innholdskreatør, Johan!

Vår nye innholdskreatør Johan har hatt en brennende lidenskap for film helt siden han gikk på barneskolen, og valgte derfor medielinjen på Ullern VGS. Etter videregående tok han et friår, startet sitt eget filmselskap, og satte seg som mål om å dra på ett nytt eventyr hver uke, for å dokumentere alle eventyrene på Instagram og Tik Tok.  

Selv sier han at han ikke kunne sett for seg en bedre jobb. Han setter også stor pris på et godt arbeidsmiljø, og synes at vi kollegaer er utrolig flinke og hyggelige.   

-Det er ett av de beste valgene jeg noensinne har gjort. Siden da har jeg reist til et nytt og spennende sted hver uke, og lager filmer ut av det. Jeg elsket denne nye hobbyen, og det syke er at nå har det plutselig blitt en jobb, og jeg får betalt for det! 

Når han ikke er på jobb hos oss i NX studerer han film og Tv på Westerdals. I tillegg jobber han på andre filmoppdrag, redigerer Tik Tok- eller Instagram-innlegg, flyr drone, eller ser på fantasyfilmer.   

Ønsket superkraft:  Oi, denne er lett! Da hadde det absolutt vært å kunne kontrollere tid. Jeg har lyst til å oppleve så mye som mulig i denne verden, og skulle gjerne hatt litt bedre tid til å gjøre det.