fbpx
Møt Ulrik, vår meget dyktige grafiske designer og webdesigner!

Her skal dere få møte Ulrik, vår meget dyktige grafiske designer og webdesigner.

Han er en av grunnene til at vi har ståltro på at vi kan levere verdens beste produkter. Ulrik kommer fra Sørreisa i Midt-Troms og har en bachelor i digital medieproduksjon. Han har bred kompetanse på webdesign, programmering, grafisk design, 3d animasjon og video/radio/TV produksjon.

Ulrik liker godt å jobbe på prosjekter sammen med flotte mennesker som er kjempegod på mange forskjellige områder, for da kan man lære av hverandre, tenker han. Selv er han kjempeglad for å ha en jobb som lar han være visuelt kreativ.

Musikk er Ulrik sin lidenskap på fritiden, han både hører på, og lager selv. I tillegg elsker han 80- og 90 talls estetikk og surrealistisk kunst.

Ønsket superkraft: -At jeg kunne stoppe og start tid, slik at jeg kunne reflektere over og nyte de flotte øyeblikkene som oppstår i livet.