fbpx
Vår nye prosjektleder Lili

Enhver bedrift som vil ha «orden i sysakene», burde ha en prosjektleder som opprinnelig kommer fra Tyskland. Det er med stor jubel vi her kan presentere vår nye medarbeider!

Lili Geiger er født og oppvokst i München, Tyskland. I 2015 flyttet hun til Alta for å ta Mastergrad i Reiseliv, og har siden 2017 bodd og jobbet i Tromsø. Denne vinteren har hun lært seg å gå på langrennsski, for å kunne føle seg som en skikkelig tromsøværing!

I tillegg til mastergrad i reiseliv med fokus på bærekraftig destinasjonsutvikling, har hun tre års arbeidserfaring innen strategisk kommunikasjon fra en av Nord-Norges største opplevelsesleverandører, en videreutdanning i prosjektledelse og, ikke minst, en tysk kjærlighet for kvalitet og effektivitet.

Lili er veldig opptatt av bærekraft, har massevis av unyttig kunnskap om uklare emner fra Wikipedia, og når hun blir ivrig, snakker hun veldig fort.

Ønsket superkraft: Influence probablitity – da er alt mulig, hvis jeg bestemmer at det er det.