fbpx
Bli kjent med Líf Accounting

Tripletex er programmet vi bruker for våre kunder. Ingen fysiske bilag, kvitteringer via bilde på mail og regninger kan håndteres via app som sender direkte til bilagsmottak.

Vi har spesialisert oss på reiseliv hvor vi omslutter både store og små utfordringer. Vi kan alt om merverdiavgiften i bransjen og rettleder og rådgir underveis gjennom alle kvartalene. Vi ønsker at du som reiselivsaktør skal gjøre det du kan best, så tar vi oss av økonomi og regnskap.

Med integrasjoner mot bookingplattformen Zaui henter vi tallene direkte til Tripletex. For kundene betyr dette mindre administrasjon og færre rapporter å forholde seg til. Vi er opptatt av å være en sparringspartner for våre kunder. Vi ønsker å stå sammen med deg som reiselivsaktør i tiden vi nå står i.

Vi bistår deg med å sette opp en sømløs løsning mellom booking og regnskap. Få en mer effektiv hverdag – overlat regnskapsrotet til oss!

Ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat!