fbpx
Møt en av våre Software-eksperter

Denne uken har vi gleden av å presentere den alltid imøtekommende Tom-Frode Novik! Han jobber med support og kundestøtte på Zaui, vårt foretrukne bookingsystem. Det kan også hende du møter han som en av våre prosjektledere.

Tommen er veldig glad i jobben sin og oss kolleger, og byr gjerne på seg selv. I jobben liker han spesielt godt at han stadig møter nye mennesker og kan bygge nettverk. Han har stor tilfredstillelse av å «bli god» i oppgavene han skal utføre, og synes at jobben gir han muligheten til å utvikle seg på flere områder.

I tillegg er Tommen pappa til to flotte jenter, opptatt av fotball og opprinnelig fra vakre Sommarøy, Tromsøs «beste vestkant», en times kjøring fra Tromsø.

Ønsket superkraft: -Den jeg påstår jeg kanskje har litt av fra før. Jeg skulle ønske jeg hadde 20/20 hindsight – i etterpåklokskapens navn skulle jeg ønske jeg visste nøyaktig alt som gikk galt, og hvorfor. Jeg kan fortsatt bli bedre av å lære av mine feil.