fbpx
Bli kjent med Zaui software – bookingsystemet som forenkler din kundereise

Er du en opplevelse -og aktivitetsleverandør som ønsker å bli mer synlig og salgbar på så mange flater som mulig?

Designet for turistnæringen, er Zaui software en nettbasert løsning som forenkler jobben med salg, logistikk, organisering og kommunikasjon i virksomheten din slik at du kan forsterke din kundeopplevelse.

 

Líf by NX – ditt digitale supportteam 

Zaui har sitt utspring fra Vancouver, Canada, og er et etablert softwareselskap i sterk vekst med kunder over hele verden. Zaui har som mål å øke din lønnsomhet og konkuranseevne.  

Med god suksessrate har vi i Líf by NX et aktivt supportteam av agenter som er med på å integrere og håndtere bookingsystemet Zaui. Vi har over 8 års erfaring med softwaren, og vil fortsette å jobbe for at du skal oppleve suksess med Zaui i din virksomhet. Vi i Líf har et eget supportteam i Norge som følger deg og din bedrift med dagligdagse oppdateringer.

 

Med mål om økt lønnsomhet i din reiselivsbedrift

Vi tilbyr en skreddersydd løsning som håndterer alle dine innkommende bookinger, med mål om å digitalisere bookingprosessene og synligere dine opplevelser for sluttkunden. I Líf modellen har vi en markedsledende helhetspakke som skal gi kunden en sømløs bookingopplevelse, og opplevelsesaktørene en ryddig og oversiktlig bookingplattform. I tillegg til å ha egne salg og administrasjonsverktøy, gir Zaui også sømløs tilgang til de aller fleste «online travel agencies» (OTA) som finnes på markedet. Zaui har et nært samarbeide med blant annet kjente OTA’s som Viator/Tripadvisor, Get Your Guide og Google Reserve.  

Som kunde av Zaui og Líf by NX kan du også tilby turer og aktiviteter fra andre aktører gjennom Zaui Connect som enkelt kan fremme turer og aktiviteter til samarbeidspartnere på tvers av virksomhetene i Zaui systemet.  

 

Ønsker du å åpne for nye salgskanaler?

 

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon.