fbpx
Vår nye mann som kan alt om reiseliv på nett

Vår nye mann som kan alt om reiseliv på nett

Det er med stor begeistring vi nå presenter Frederik.

Vår nye mann på brukervennlighet og innhold på web. Han bruker mye av sin våkne tid på analyse, strategi, design og innholdsproduksjon og har spisskompetanse på reiselivsnettsider som er midt i blinken for Líf.

Han har bachelor i kommunikasjon fra Edinburg i Skottland, med webdesign, videoproduksjon, markedsføring og PR som de viktigste fagene. Han har jobbet med innholdsproduksjon og webutvikling i reiselivet i over 20 år med blant annet 10 års erfaring som webredaktør for Visit Norway.

Med tre små døtre brukes selvfølgelig fritiden sammen med dem. Når han får tid, løper han turer på stier i skogen, leser bøker og følger med på det som skjer på Drømmenes teater.

Ønsket superkraft: – At jeg kunne fly, så klart.